ivana

van der ende

 

________

 

Productontwerper van mode, maatkleding en meer

 

Mijn naam is Ivana en ben woonachtig en werkzaam in de mooie regio Hoeksche Waard (Zuid-holland).
In 2015 ben ik afgestudeerd als specialist mode en maatkleding te Den Haag en in datzelfde jaar ging ik naar de KVK om te starten als zelfstandige. Specialist is slechts een begrip, want dit zou ik in dit praktische vak later pas worden. 

 

Tijdens deze voltijd opleiding heb ik ervaring opgedaan tijdens de langere stageperioden bij uiteenlopende bedrijven. In de praktijk leerde ik nieuwe vaardigheden en oude technieken en had ik veel contact met de ondernemers. Van een naaiatelier dat zich uitsluitend bezig hielt met reparaties en verstelwerk, tot aan een designer die haar eigen collecties ontwierp en produceerde. Dit wilde ik ook!

Over mij - Ivana
Sierkussen gobelin - botanisch

Ik ben een duizendpoot en wil me nog niet toespitsen op één of enkele bezigheden.
Naast het maken van producten op maat kunnen mensen bij mij terecht voor kledingreparatie en verstelwerk. 
Ik geef naailessen en workshops wanneer mijn agenda het toelaat en heb regelmatig deelgenomen aan evenementen voor creatieve ondernemers, zoals de welbekende markets.


Sinds 2020 heb ik mijn eigen verkooppunt in het naastgelegen dorp Puttershoek. In deze shop-in-shop vind je handgemaakte items en geselecteerde producten uit mijn webshop.

 

Mijn hobby is uiteindelijk mijn beroep geworden en dat is fantastisch! Iets creëren van begin tot eind is iedere keer weer een uitdaging. Ik ga geen opdracht uit de weg en ben bereid net even dat stapje verder te doen om een passend eindproduct neer te zetten. Kleding maakt nu eenmaal de man én zeker ook de vrouw.

 

Onwijs fijn om te zien hoe het bereik van de STUDIO nog steeds groeit.
Uiteindelijk hoop ik mijn werkplek vanuit huis te verhuizen naar een mooi, knus bedrijfspandje en hier fulltime aan de slag te gaan. Tot die tijd blijf ik mijn klanten met plezier ontvangen in ‘s-Gravendeel.
We zullen zien wat de toekomst brengt!

You don't have permission to register
X

COOKIES

leuk dat je er bent!

Om jouw websitebezoek te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Door op onderstaande knop te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid. Lees meer.