Een frisse, korte bruidsjurk op maat

Het leuke aan maatkleding is, er is bijna niets onmogelijk! Al jouw wensen kunnen worden uitgewerkt in een ontwerp. Dat maakt ieder project uniek en een uitdaging voor mij, de maker.


Deze korte bruidsjurk is daar een goed voorbeeld van. Samen met de bruid ging ik op zoek naar een passend ontwerp. Waar leggen we de nadruk op en wat willen we juist niet accentueren? Alle losse elementen die de bruid mooi vond, kwamen samen in deze jurk.


Door vooraf een proefmodel te maken kun je verschillende dingen uitproberen. Dit is een fijne manier van werken, omdat je niet onvoorbereid wilt knippen in kostbare materialen, zoals bruidsstoffen.
Het proefmodel kwam al vrij snel in de richting van het gewenste eindresultaat. De grootste uitdaging was de zoektocht naar de juiste materialen voor dit project.


Uiteindelijk hebben we gekozen voor een elegante rok met draperie. De schouder en rug wordt geaccentueerd door het mooie bruidskant met subtiel steentje.
Zie hieronder het resultaat van deze korte bruidsjurk op maat.BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN MAATKLEDING EN WILT U MEER OVER DIT ONDERWERP LEZEN?
KLIK HIER EN LEES MEER OVER DE WERKWIJZE.

You don't have permission to register
X

COOKIES

leuk dat je er bent!

Om jouw websitebezoek te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Door op onderstaande knop te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid. Lees meer.