Een droomjurk die werkelijkheid werd


Deze bruidsjurk met roze accenten was de eerste bruidsjurk die ik op maat mocht maken en wat voor één! Deze jurk had het allemaal.
Een sprookjesjurk opgebouwd uit diverse lagen en met ontelbaar veel verschillende technieken.
Dit project is volledig uitgevoerd in de STUDIO in ‘s-Gravendeel.


De jurk bestaat uit twee delen, namelijk een strapless korset en daaronder een lange rok.
De basis is gemaakt van wit bruidssatijn. De lagen bruidstule op de rok én het kant op het korset zijn beide in een prachtige zachtroze tint. Deze subtiele kleuraccenten geven de jurk het sprookjesachtige karakter.


Een groot gedeelte van het proces vroeg om een knap staaltje handwerk. Het kant is bijvoorbeeld eerst met de hand van elkaar losgeknipt en vervolgens in een sierlijk patroon op het witte korset geborduurd. Hier kwam urenlang geen machine aan te pas. Een tijdrovend klusje, maar de enige manier om het gewenste resultaat te behalen.


Wat een uitdaging en wat een prachtig mooi project. Bekijk de foto’s van het proces en het eindresultaat hieronder.BENT U BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN MAATKLEDING EN WILT U MEER OVER DIT ONDERWERP LEZEN?
KLIK HIER EN LEES MEER OVER DE WERKWIJZE.

You don't have permission to register
X

COOKIES

leuk dat je er bent!

Om jouw websitebezoek te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Door op onderstaande knop te klikken, ga je akkoord met ons privacybeleid. Lees meer.